Aannemer Heijmans Wegen is op 11 augustus gestart met werkzaamheden aan de Ringbaan Noord in Weert. De werkzaamheden verlopen conform planning. In het kader van de werkzaamheden is de aansluiting van de Laarderweg op de Ringbaan Noord vanaf woensdag 15 oktober tot en met zaterdag 25 oktober gesloten.

Fietsers worden langs het werkvak geleid. Gemotoriseerd verkeer vanuit Laar richting Ringbaan Noord wordt omgeleid via de Thomassenweg, Rakerstraat en nieuwe noordelijke aansluiting op het kruispunt Ringbaan Noord – Ringbaan Oost. Verkeer via deze route is alleen vanuit Laar richting Ringbaan Noord mogelijk. Dit in verband met de beschikbare wegbreedte en om sluipverkeer door Laar te vermijden. Gemotoriseerd verkeer richting Laar wordt omgeleid via de Eindhovenseweg – Rietstraat.

Voor meer informatie over de werkzaamheden, de planning, de omleidingsroute en overige vragen en opmerkingen kun je terecht op de website www.GroeneGolfWeert.nl.