Eerder vandaag heeft op de Risseweg een beroving plaatsgevonden. Bij de beroving werd een groot geldbedrag buitgemaakt.

Een vrachtwagenchauffeur had het voornemen om een nieuwe truck te kopen bij een garagebedrijf aan de Risseweg. Nog voordat de man de transactie wilde uitvoeren werd hij beroofd van zijn geld. Direct na de beroving werd er een Burgernetbericht verspreid om uit te kijken naar een zwarte Audi A8 waarin mogelijk de verdachten zich ophielden.

Burgernet meldt dat de politie inmiddels twee verdachten heeft weten aan te houden. Zij worden ingesloten voor ander onderzoek.

1 REACTIE

  1. Off topic, niet alleen de borrel. Dagelijks, en dan bedoel ik ook echt dagelijks, zi 7k vrachtwagens aldan niet de grotere combinaties, slingeren over de weg. 9 van de 10 zijn met de gsm bezig. 1000 euro boete is dan nog niet genoeg.

Comments are closed.