Kom heerlijk proeven bij de beste restaurants van Weert en laat je verrassen door culinaire smaak-explosies.

Buitengewoon Tafelen selecteerde de beste restaurants van Weert, waar je op zondagmiddag 2 november van 12 tot 17 uur – met je beste vrienden – gezellig naartoe wandelt. Bij elk restaurant krijg je een buitengewoon gerechtje met een zorgvuldig geselecteerde bijpassende wijn. Speciale dieetwensen kun je bij bestelling van de kaarten aangeven.

Geniet op zondagmiddag 2 november tijdens een culinaire wandeling door Weert van een heerlijke proeverij van wild en wijn. Je proeft, ontdekt en beleeft het lekkerste wild van Weert bij: Bistro La Porte, Hostellerie Munten, Restaurant Azië, Taverne de Oude Munt, Eetkamer De Oude Schut, Restaurant De Liefhebber, Restaurant Gotcha! en Restaurant Flavours.

Deelname aan deze buitengewoon smaakvolle culinaire wandeling bedraagt 55,- euro p.p. Kaarten zijn alleen vooraf verkrijgbaar. Bestel ze op de website: www.buitengewoontafelen.nl.

13 REACTIES

  1. Gezellig zeg opgejaagde dieren en half afgeschoten wild dat mooi heeft mogen lijden lekker op eten, en dan de jager die er veel geld mee verdient en geen belasting over hoeft te betalen. Als dan aan’t eten bent ga eens nadenken mensen.

  2. Raar hoor.. kip, koe, varken zijn de dagelijkse zaken die in de winkels te koop liggen maar Wild kan niet?? Is wel een beetje hypocriet…

Comments are closed.