Weert Swingt groeit verder

Jaarlijks vindt op de eerste vrijdag van november het evenement ‘Weert Swingt’ plaats. In de gehele binnenstad is er bij deelnemende horeca ondernemers een uitgebreid programma met live optredens.

De organisatie is blij verrast met het enthousiasme van de deelnemende ondernemers en het is duidelijk merkbaar dat Weert Swingt weer steeds meer begint te leven. “Dit jaar waren er zelfs ondernemers die voortijdig de artiest al geboekt hadden en dit al graag naar buiten wilde brengen. Niet alleen de ondernemers maar ook bezoekers ervaren dat het ieder jaar drukker en gezelliger wordt in de binnenstad” aldus Mark Vialle, organisator Weert Swingt.

Weert Swingt vindt plaats op 7 november in de horeca van de binnenstad van Weert. Er zijn tot nu toe 22 deelnemende ondernemers die meewerken aan de editie van 2014 en een gezellige avond met live optredens willen bieden aan de bezoeker van Weert. Het is nu voor het derde jaar dat er ook restaurants meedoen en hierdoor wordt de avond steeds verder verlengt.

Rond de avond 18.00 uur begint het programma in de restaurants en na het dineren op gepaste wijze kan iedereen door feesten in het restaurant of verder naar andere deelnemende cafés en kroegen. Enkele restaurants zitten al vol geboekt, dus zorg dat je tijdig informeert of er nog voldoende plek is in de betreffende horeca. Bij een aantal restaurants is het dan ook zeer wenselijk dat men reserveert, zodat het personeel zicht kan voorbereiden op het programma.

“Opvallend is wel dat er ieder jaar een wisseling van deelnemende ondernemers is”, aldus de organisatie. Hierdoor is het de organisatie helaas nog niet gelukt om alle ondernemers te overtuigen dat het een nog groter succes wordt als alle horeca ondernemers van de binnenstad van Weert deelnemen aan Weert Swingt. De organisatie zou dit graag willen bereiken, want hoe meer ondernemers er mee doen, hoe groter en completer het programma aanbod voor de bezoeker is. Het belangrijkste van de avond is dat iedere bezoeker zich in verschillende stijlen kan vermaken bij de horeca gelegenheden.

Voor meer informatie over deelnemende ondernemers en de artiesten kijk op www.weertswingt.nl. Ook nieuwe horecagelegenheden en artiesten kunnen zich aanmelden via de website.