Auto verliest aanhanger

Foto’s – De hulpdiensten zijn zaterdag omstreeks 17.25 uur gealarmeerd voor een ongeval op de snelweg A2 nabij de Wildenberg in Weert.

Ter hoogte van hectometerpaal 185,8 tussen Budel en Maarheeze was een auto zijn aanhanger verloren. Op de aanhanger had men twee bankstellen geladen die vervolgens op de snelweg terecht kwamen. Een naderende auto kwam vervolgens in botsing met de verloren lading.

Bij het ongeval raakte 1 persoon lichtgewond die is overgebracht naar het ziekenhuis. De andere inzittenden kwamen met de schrik vrij. Twee auto’s raakten beschadigd en deze zijn samen met de aanhanger en bankstellen afgesleept door een berger.

De politie ruimde haalde samen met de berger de bankstellen en de aanhanger van de snelweg zodat het verkeer weer over twee rijstroken verder kon. Ten gevolge van het ongeval ontstond er korte file van Maarheeze richting Weert. De politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.