Benefiet voor Danique

Op maandag 1 december organiseren drie meiden, Femke van Reenen (18), Lauren Haandrikman (18) en Sanne Beurskens (20) een benefietconcert voor het 3-jarige meisje Danique uit Blerick.

Femke heeft de 3-jarige Danique uit Blerick afgelopen zomer leren kennen op de camping in Panningen toen ze stage liep in het animatieteam. Femke komt uit Weert en zat toen in het eerste jaar van de opleiding Toerisme en Recreatie. Danique is een heel lief en vrolijk meisje. Ze heeft een hersentumor en moest al meerdere operaties en veel behandelingen ondergaan, maar de tumor en uitzaaiïngen willen niet weggaan. Haar enige kans is een protonenbestraling in het buitenland, maar daar is veel geld voor nodig. Daarom organiseert het drietal een benefietconcert in Weert.

Programma
Het wordt een veelzijdig programma met verschillende optredens van artiesten en koren met onder anderen: Jeske van de Staak (Grand Hotel, Ja Zanna, Nee Zanna), Pien van Gerven (zangcoach bij Babette Labeij), Wendy van Dooren, pop en musical koor Equal Voices en Sevenfifteen, mannenkoor Manoeuvre, Pien van Stijn op viool, en het Trompet Ensemble van het RICK verzorgt ook een optreden.

Meer informatie
Het benefietconcert gaat plaatsvinden op maandag 1 december in de concertzaal van het RICK in Weert om 19:30. Iedereen is welkom om naar het benefietconcert voor Danique te komen.
Een kaartje kost € 12,50 en is te reserveren via [email protected]

Meer informatie over dit benefietconcert is te vinden via Kanjerdanique.jimdo.com. Kijk ook eens op www.facebook.com/benefietdanique of www.twitter.com/benefietdanique.

Aan het eind van het benefietconcert wordt de opbrengst voor kanjer Danique bekend gemaakt.

Poster_benefiet1