Blikschade bij ongeval

Foto’s – De ambulancedienst en politie zijn zaterdag iets voor 19.00 uur gealarmeerd voor een ongeval op de St. Jozefslaan.

Op de splitsing Dries / St. Jozefslaan waren twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. De botsing gebeurde toen één van de auto’s wilde afslaan. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Uit voorzorg kwam wel een ambulance ter plaatse. De inzittenden zijn gecontroleerd op verwondingen, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

De schade aan de auto’s was aanzienlijk. Door de klap kwam één van de auto’s half op de stoep terecht en miste op een halve meter na een geparkeerde auto. De politie ondersteunde bij de administratieve afhandeling van het ongeval. Tevens werden getuigen gehoord en werd volgens procedure een blaastest afgenomen van beide bestuurders.