Foto’s – In 2014 heeft Café de Harmonie meegedaan aan de Happiness Academy van Coca Cola. Het doel van de Happiness Academy is het verbeteren van de gastvrijheid en service kwaliteit.

De medewerkers van Café de Harmonie hebben een jaar lang trainingen gevolgd op het gebied van gastvrijheid, presentatie, productkennis en gastgericht verkopen. Daarnaast hebben Mystery Guests Café de Harmonie bezocht en ter plekke beoordeeld. Het resultaat mag er zijn. Café de Harmonie is op de 3e plaats geëindigd in deze landelijke wedstrijd.

Op donderdag 13 november overhandigde Coca-Cola de prijs aan Joost en zijn team. Zij mogen als VIP gasten een avond naar Club Air in Amsterdam. Joost is trots op deze prestatie die door zijn medewerkers is neergezet. “We zijn deze uitdaging met zijn allen aangegaan en als je dan 3e wordt mag je trots zijn op je mensen!”, aldus Joost.

Met het winnen van de prijs wordt de Muntpromenade de meest gastvrije winkelstraat van de Weerter binnenstad. Vorige maand vielen Ekspreszo, De Kapper en VT Mode ook al in de prijzen van een gastvrijheidswedstrijd.

1 REACTIE

Comments are closed.