Culinair netwerkevenement

Donderdag 27 november is hét moment van ‘PROEF! Open Coffee Weert’. De avond wordt geïnitieerd door Open Coffee Weert in samenwerking met het Golden Tulip Hotel én met bekende Weerter culinaire topondernemers. Deze avond start vanaf 19.00 uur bij Hotel Golden Tulip, gelegen aan de Driesveldlaan 99 in Weert (einde 23.00 uur). De all-inclusive entreeprijs is € 27,50 p.p. (incl. wijn & kaasproeverijen, live cooking, consumpties en animatie; betaling à contant dagkassa Golden Tulip Hotel)

Open Coffee Weert wil verbinden…
…door bruggen te slaan tussen de ruim 600 leden van Open Coffee Weert met het regionale bedrijfsleven. Dat doet men door onder andere ondernemers- en middenstandsorganisaties uit te nodigen maar ook leden van andere business clubs. Zo komt men in een compleet àndere setting met àndere mensen in contact, waardoor er verrassende en inspirerende nieuwe contacten worden gelegd. Wat men aan de deelnemers vraagt is eenvoudig: deel elkaars kennis, kunde, ervaring én netwerk en groei samen tot ongekende hoogten.

Leden van de volgende netwerk-, business- en mkb-organisaties zijn inmiddels uitgenodigd:

 • Kiwanis Weert
 • Juniorkamer Weert
 • MKB Midden-Limburg & MKB Businessclub
 • Ondernemers Platform Leudal (LEU-K)
 • Open Coffee Weert
 • Rotary Weert
 • Lions Club Weert
 • Ameticia Weert
 • MKB Jong
 • Ronde Tafel Weert
 • Van Zaak tot Zaak
 • Female
 • BSW Weert
 • Blauw Lam
 • Jonge Ondernemers Weert
 • Vrienden van het Schepenhuis Budel
 • Centrummanagement Weert

Proef! Open Coffee Weert
‘PROEF!’ verwijst naar het figuurlijk ‘proeven’ van de kennis, kunde en ervaringen van de Open Coffee-leden, maar ook van de informele, laagdrempelige sfeer waar Open Coffee Weert bekend om staat. Juist het ongedwongen karakter van deze netwerkvereniging zorgt ervoor dat er gemakkelijk(er) bruggen worden geslagen.

‘PROEF!’ is ook een letterlijke verwijzing naar de amuse, wijn- en kaasproeverij die gehouden met een Frans tintje. De kreet ‘…met de Franse slag’ is een verwijzing naar het laagdrempelige karakter van deze netwerkvereniging voor professionals waar men ‘at ease’ kan en mag zijn.

Wat mag je verwachten?
Voor één vast bedrag word je de hele avond verwend en kan je onder andere kennismaken met de verfijnde wijnkeuze van Anne-Carine van Grimbergen van Wijnhuis Beaugrim. De smeuïge kazen van Kaas en Ko worden gepresenteerd door Frank van Dooren zelf, terwijl zijn kazen en kennis je naar hogere sferen brengen (als de wijn dat al niet doet). De culinaire mondvermaakjes die Paul Silvertand hij uit zijn Silverlicious-pannen tovert maken deze smakelijke soirée compleet. Je wordt ontvangen met een glaasje bubbels en een smaakmakertje en dan kan je volop proeven, praten, genieten én natuurlijk netwerken. De reguliere drankjes zijn inclusief en voor de liefhebbers is er een speciaal biertje.

De avond wordt extra leuk door live gespeelde muziek met een Franse ‘swoeng’, animatie op de vloer, een ‘Place de Têtre’ met een schilder en cartoonist en een kleine tentoonstelling van exclusief art nouveau en art deco glas (en ander moois). Mocht je eens willen weten wat Joke van der Mast (mede-organisator Open Coffee Weert) zélf doet voor de kost, dan kan je de presentatie van L’Art Français Art Nouveau & Art Deco bijwonen. De titel is ‘Parijs 1900: une histoire over passie en samenwerking’ (duurt een half uurtje) en bewijst dat netwerken niet iets van nu is…

Opgeven en meer informatie
Opgeven kan via http://ocweertproef.eventbrite.nl. Via Eventbrite zie je meteen wie er ook komen en welke partij(en) voor jou interessant is om te leren kennen. Wil je nog wat meer informatie over Open Coffee Weert? Surf dan naar onze pagina op Eventbrite, LinkedIn (groep: Open Coffee Weert) en/of Facebook en/of neem contact op met Stephan Caris (tel.: 06-10 45 58 03) of Joke van der Mast (tel.: 06-46 13 55 18). Mail: [email protected]