Update – Foto’s – Onbekenden hebben afgelopen nacht rond 03:00 uur een ramkraak gepleegd bij kledingwinkel Paul Jacobs Fashion aan de Langstraat in Weert. De daders reden met een auto tegen de pui van de winkel aan, waarbij aanzienlijke schade is ontstaan.

Zij lieten de auto achter en gingen er vervolgens in een andere auto vandoor. De politie heeft de achtergelaten auto voor onderzoek in beslag genomen. Later werd de vermoedelijke vluchtauto teruggevonden in de Vrinssestraat in Stramproy. Ook dit voertuig is voor onderzoek in beslag genomen. Beide auto’s bleken recent te zijn gestolen. Verder onderzoekt de politie of de daders iets hebben weten buit te maken uit de winkel. Het lijkt erop dat dit niet gelukt is.

De politie wil graag in contact komen met getuigen van de ramkraak of met mensen die iets hebben gezien dat met de beide auto’s te maken kan hebben. Mensen kunnen zich bij de politie melden via 0900 8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Stichting M op telefoonnummer 0800 7000.

Meer foto’s zijn te bekijken via: https://www.facebook.com/pauljacobsfashion?fref=ts

20 REACTIES

 1. Ach ach ach ach………….
  Wat een schade wat een sukkels………..
  Sterkte aan de winkelier.
  En aan de sukkels een goede raad.
  GA WERKEN VOOR JE GELD.
  Doe iets nuttigs.

 2. Wat een kanslozen en de eigenaar van de gestolen auto zal nu nog meer balen eerst zijn auto gestolen en nu ook aan gruzelementen.

 3. Wat een ravage. Ik zou wel eens willen weten hoe die auto de promenade opgekomen is. Hoe lang houdt de gemeente nog vast aan de weigering om camera’s te plaatsen.

 4. Camera’s zijn geen wondermiddelen. Als de daders dan een bivakmuts of andere gezicht bedekkende kleding aan hebben, ben je met camera’s geen steek verder.

  Sterkte voor Paul en zijn team!!!

 5. @Bèr
  Je hebt gelijk dat camera’s geen wondermiddel zijn. Maar ook bij gezichtsbedekking kunnen mensen de daders herkennen aan bijvoorbeeld postuur en motoriek,. Zeker bij een combinatie van meer daders.
  Zakkenrollers en vandalen die uit de kroeg komen, zijn doorgaans niet vermomd.

 6. Ik lach me kapot haha eerst 2 auto’s stelen en dan niet fatsoenlijk binnen komen bij de ramkraak. :lutser :lutser :lutser Ik zeg 1-0 voor Paul !

 7. Ik dacht dat de binnenstad afgesloten was voor voertuigen door middel van die paaltjes, hoe komen ze dan op de promenade met een auto?????

 8. Kan aub iedereen nu eens met zijn handen van andermans spullen afblijven !!! Dat lijkt me een goed begin. In reactie op de vraag voor cameratoezicht wil ik graag bijdragen dat uit onderzoek blijkt dat cameratoezicht geen effect heeft op de veiligheid. Met camera’s in verschillende stadcentra is het aantal incidenten niet afgenomen. Wel is sprake van meer spreiding, waardoor kleine criminaliteit juist moeilijker te bestrijden is. Ook uit het oogpunt van privacybescherming moet cameratoezicht terughoudend worden ingezet.

 9. Stiekem denk ik ook aan iets meer dan alleen een roof, ja. Als leek kan ik wel betere plekken bedenken om de auto in de voorgevel te parkeren en wat centen mee te nemen….

Comments are closed.