Ramkraak kledingwinkel

Update – Foto’s – Onbekenden hebben afgelopen nacht rond 03:00 uur een ramkraak gepleegd bij kledingwinkel Paul Jacobs Fashion aan de Langstraat in Weert. De daders reden met een auto tegen de pui van de winkel aan, waarbij aanzienlijke schade is ontstaan.

Zij lieten de auto achter en gingen er vervolgens in een andere auto vandoor. De politie heeft de achtergelaten auto voor onderzoek in beslag genomen. Later werd de vermoedelijke vluchtauto teruggevonden in de Vrinssestraat in Stramproy. Ook dit voertuig is voor onderzoek in beslag genomen. Beide auto’s bleken recent te zijn gestolen. Verder onderzoekt de politie of de daders iets hebben weten buit te maken uit de winkel. Het lijkt erop dat dit niet gelukt is.

De politie wil graag in contact komen met getuigen van de ramkraak of met mensen die iets hebben gezien dat met de beide auto’s te maken kan hebben. Mensen kunnen zich bij de politie melden via 0900 8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Stichting M op telefoonnummer 0800 7000.

Meer foto’s zijn te bekijken via: https://www.facebook.com/pauljacobsfashion?fref=ts