Boonte Aovendj 2015

De Boonte Aovendj is voor veel mensen de start van het vastelaovendj seizoen. Ook in deze editie is het programma een aaneenschakeling van op zich zelf staande sketches, lidjes live gezongen en begeleid door de Boonte Aovendj Bend.

Dit jaar doen ook dansers van Judith’s Dance Point mee om van de avond om nog grotere show te maken. Iris van der Zanden zal dit jaar voor het laatst als artiest van de Boonte Aovendj mee doen. Na een spetterende opening wordt het publiek meegenomen in een geweldige theatershow met veel humor, flauwekul en muziek. Laat je daarnaast verrassen door de dans, mooie decors en prachtige kostuums.

Naast de ieder jaar weer verrassende uitroeping van de nieuwe Stadspreens van de Rogstaekers tijdens de Gala Boonte Aovendj komt traditie getrouw op maandag het bestuur van het SLV een aantal mensen in het zonnetje zetten voor haar verdiensten voor de Wieërter Vastelaovundj. Het nieuwe Kammeräötje wordt op donderdag geëerd en op vrijdag worden de adjudanten voorgesteld. Kom naar een van de 10 voorstellingen Boonte Aovendj in het Muntheater.

Vanaf heden zijn de kaarten te koop via de kassa van het Munttheater of te reserveren via de website www.munttheater.nl. Voor alle voorstellingen, zelfs voor de Gala inclusief voorontvangst (deze wel in beperkte mate), kun je kaarten kopen. Kijk voor openingstijden van de kassa van het Munttheater op de website van het Munttheater.

Kijk voor meer informatie op www.vvderogstaekers.nl.