Op 12 december a.s. geeft Stedelijke Harmonie St. Antonius een kerstconcert met als hoofdact de Weerter Rockband Vido. De kaartverkoop is van start gegaan.

Na het succes van vorig jaar waarbij de harmonie een concert verzorgde met o.a. Ed Stroek en Frans Snels, gaat de harmonie nu de samenwerking aan met Vido. Mensen kennen deze rockband bijvoorbeeld van hun Weerter vertolking van het liedje “Zeg Roodkapje”. Dit na-de-pauze-programma zal bol staan van humor en met hun geheel eigen sound ontstaat een combinatie die nog niet eerder te horen was.
Voor de pauze komt het publiek al volledig in de kerstsfeer. De harmonie zal samen met Vocalgroup Mystique en de Weerter bariton John Jansen kerstmuziek ten gehore brengen.

De kaartverkoop is van start gegaan. Kaarten á € 10,00 zijn te koop bij de leden van de harmonie, via www.sintantoniusweert.nl en bij de volgende voorverkoopadressen:

  • Cafetaria De Beemd Leuken – Beemdenstraat 4a
  • Plaza Boshoven – Boshoverweg 67
  • Cafe de Tramhalte – Maasstraat 46
  • Tabaktief Van Bun – Muntpassage 7
  • Wijnhuis Moesel – Oranjeplein 233

Het concert vindt plaats in de voormalige kerk op Groenewoud, Maaslandlaan 65. De zaal gaat open om 19.00u, het concert start om 20.00u. Wees er snel bij want vol=vol. Dit wordt een muzikale topavond voor jong en oud, waarna je de gelegenheid geboden wordt om na het concert gezellig na te praten onder het genot van een drankje.

poster_stantonius_vido