Foto’s – Rotary Land van Horne heeft woensdag cheques overhandigd aan een tweetal goed doelen uit Weert.

Stichting Leergeld en het Toon Hermans Huis Weert kregen elk een cheque ter waarde van 1500 euro overhandigd uit handen van voorzitter Paul Hannen. Het geld was overgebleven na de gala-avond van de Weerterlandprijs. De organisatie van deze avond lag in handen van de Rotary Land van Horne.

Paul Horsmans van Stichting Leergeld en Loekie van Maaren- Balen van het Toon Hermans Huis namen de cheque persoonlijk in ontvangst. Zij toonden zich zeer vereerd met deze schenking die men hard nodig heeft en waarbij veel mensen baat hebben.

4 REACTIES

  1. Stichting Leergeld is een goed iniatief. Fijn dat kids niet de dupe zijn dat paps en mams wat minder te besteden hebben..en dat de kids toch bij een vereniging kunnen!

  2. Domme reactie Iche. Niemand kan 10-15 jaar vooruit kijken. Als ik nu aan kinderen zou beginnen (in jouw taalgebruik), kan ik me dat nu prima veroorloven. Heb een goede baan en de verwachting is niet dat ik binnen 10-15 jaar arbeidsongeschikt wordt. Echter, er kan altijd iets onvoorziens gebeuren. Volgens jou moet ik dan maar niet aan kinderen beginnen? Ondoordachte en kortzichtige reactie.

  3. @ sandera83

    Waarom domme reactie? Ouders krijgen toch ook al kinderbijslag, zwangerschapsverlof, kinderopvang, studiefinanciering etc. etc. ik heb er bewust voor gekozen om geen kinderen op deze wereld te zetten en moet er wel aan betalen, da’s toch ook niet eerlijk.

Comments are closed.