Docenten voor Peramiho

Onder de naam “Africa Go Spinning Team” doet een team van docenten en oud-docenten op vrijdag 7 en zaterdag 8 november mee aan de “24 uur Spinn Inn Marathon voor Peramiho” in het Keenter Hart, naast de Josephkerk op Keent. De Stichting Peramiho ondersteunt diverse weeshuizen, ziekenhuizen, kleuterscholen en dorpsprojecten in Tanzania.

In totaal dertig teams hebben ingeschreven. Ieder team houdt gedurende de 24 uur één fiets in beweging. Het Africa Go Spinning Team bestaat uit (van links naar rechts): Carlo Bosch, Harrie Mennen, Jan Leenders, Marloes Peeters, Hennie Janssen en Jos Leenders.

Op vrijdagavond zal LO-docent Bert van Dijk de opbrengst van de “Philips van Horne Derde Wereld actie 2013-2014” bekend maken en het bedrag symbolisch overhandigen aan Monique Derrez, oud-leerling Philips van Horne en initiatiefnemer van de Stichting Peramiho.

Artiesten
Tijdens de marathon treden diverse artiesten op zoals o.a.: 7th Heaven, Frank Tuasuun, Ellis Janssen, Von & Ome Wullum, Marleen Rutten, Wendy van Dooren en Dansschool Fresh. Naast al deze artiesten is ook Hans van Breukelen, oud-voetbalinternational, aanwezig De opening van de Spinn-inn Marathon zal net als vorig jaar worden geopend door burgemeester Jos Heijmans.

Glazen Kee(n)t
Op het plein van het MFA Keenter Hart wordt ook dit jaar weer een glazen keet geplaatst. Vanuit hier gaat WeertFM, net als in 2013, een marathonuitzending verzorgen. Nieuw dit jaar is de medewerking van Midden Limburg Actueel. Deze omroep zorgt voor live TV-beelden. Deze beelden zullen te zien zijn op het open TV-kanaal van WeertFM en via de website van WeertFM. Tijdens de Spinn-inn Marathon zal WeertFM een volledig gevuld live-programma gaan presenteren.