Promsconcert in beeld

Foto’s / video – Afgelopen weekend vond in buurcentrum Moesel een muzikaal weekend plaats. Zondag vond er een promsconcert plaats voor mantelzorgers. Gedeputeerde Koopmans van de Provincie Limburg woonden samen met een aantal raadsleden en wethouder Gabriels het concert bij.

Mantelzorgers die met liefde voor een ander zorgen, vergeten soms goed voor zichzelf te zorgen. Er af en toe even tussenuit is een absolute voorwaarde om de zorgtaken te kunnen volhouden. In het kader van de landelijke Dag van de Mantelzorg zette Punt Welzijn en Harmonie St. Joseph Weert Zuid de Weerter mantelzorgers in het zonnetje. De mantelzorgers kregen een onbezorgde middag uit in de vorm van een gratis promsconcert.

De harmonie bracht samen met een aantal Weerter artiesten diverse muzikale optredens. Men wist de gevoelige snaar te raken van de aanwezigen wat resulteerde in de nodige tranen en kippenvelmomenten. Ook sommige artiesten hadden het moeilijk om het droog te houden. De optredens werden dan ook beloond met een applaus en soms met een staande ovatie.

Bekijk een sfeerimpressie.

Video via Youtube:
http://youtu.be/OyTc60OEZ10