Weert Swingt in beeld

Foto’s – Weert Swingt was gisteravond wederom een groot succes. Veel ondernemers werden al vroeg verrast door de drukte van enthousiaste bezoekers.

Het programma was ook zit jaar zeer gevarieerd en ook was er een grote diversiteit aan deelnemende ondernemers. In het voortraject wordt dan ook veel zorgvuldige energie gestoken in de voorbereidingen en ook worden er jaarlijks stappen ondernomen in verschillende uitingen.

‘We zijn erg blij dat er weer een duidelijke groei merkbaar is tijdens de avond van Weert Swingt. Dit jaar hebben we op verschillende locaties gefilmd waarvan een overzicht en promotie film gemaakt wordt. Deze zal later bekendgemaakt worden via de website en social media. Hierdoor kunnen de mensen die de avond gemist hebben toch nog mee- en nagenieten’, aldus de organisator Mark Vialle.

WeertSwingt zal in 2015 plaatsvinden op 6 november. In de gehele binnenstad is er ook dan bij de deelnemende horeca ondernemers een uitgebreid programma met live optredens.

Voor meer informatie over deelnemende ondernemers en de artiesten kijk op www.weertswingt.nl. Ook nieuwe horecagelegenheden en artiesten kunnen zich aanmelden via de website voor de editie van 2015.

p.s. Voor de foto’s van de Carte Blanche reünie kijk je hier:
https://www.facebook.com/pages/Carte-Blanche-Weert/461874113877090