St. Maarten op Laarveld

Foto’s – Groep 3 en 4 van de Odaschool hebben vanmorgen gezamenlijk met St. Maarten te paard een wandeling gemaakt en brachten daarbij een bezoek aan het Woon Zorg Complex van Hushoven / Laarveld.

St. Maarten betekent delen en met deze gedachten is hieruit het idee ontstaan om een bezoek te brengen aan de ouderen en de mantelzorgers van de WoZoCo op Laarveld. De zorg kreeg al eerder aandacht vanuit de school vanuit de bovenbouw na een leuke les/ workshop lampionnen maken samen met de ouderen. Hierbij werden enkele vrijwilligers uit de ouderen vereniging enthousiast en vonden het goed om er een spontaan vervolg aan te geven.

De meeste ouderen hebben van binnenuit mee kunnen genieten van de gezelligheid die buiten op de binnenplaats zich afspeelde en na afloop is er samenzijn met de kinderen binnen ook nog gezongen. Het is de ouderen en kinderen erg goed bevallen, dus wellicht kan het in de toekomst een verder vervolg krijgen.

[nggallery id=2043]