'Wild Weert' in beeld

Foto’s – 8 restaurants in Weert kregen vandaag een groot gezelschap over de vloer. Tijdens de Buitengewone proeverij ‘Wild Weert’ genoten ruim 270 mensen van wildgerechten.

Verdeeld in verschillende groepen trokken de gezelschappen door de Weerter binnenstad. Bij elk restaurant kregen de gasten een wildgerecht voorgeschoteld met met een bijpassende wijn. In totaal werden er 2.192 wildgerechten geserveerd. Uitzonderlijk was dat bij sommige locaties de gerechten buiten werden geserveerd. Het was op 2 november nog volop genieten buiten door de warme temperatuur voor de tijd van het jaar.

Uit een rondvraag bleek dat iedereen erg tevreden was over het culinaire evenement. “Weert mag trots zijn op haar horeca”, zo vertelde een niet-Weertenaar. Het waren niet alleen gasten uit Weert, ook mensen van elders genoten van de Weerter gastvrijheid. Na de rondtocht door het centrum eindige de proeverij met een borrel bij ‘t Swaentje waar nog lekker napraat werd over de positieve ervaringen.

De deelnemende restaurants waren Bistro La Porte, Hostellerie Munten, Restaurant Azië, Taverne de Oude Munt, Eetkamer De Oude Schut, Restaurant De Liefhebber, Restaurant Gotcha! en Restaurant Flavours.