Halloweentocht in beeld

Foto’s – Op zaterdag 1 november 2014 was het weer schrikken geblazen tijdens de Halloweentocht van Scouting St. Maarten.

De standbeelden van Weert zoals ut Umbelderke, ut Menke en Antje van de Statie kwamen weer tot leven. Dat was behoorlijk schrikken. Ben je aan het luisteren naar het verhaal van ut Menke, komt er ineens een kettingzaag uit het niets. En die “heerlijke” vlaaitjes van Antje, die waren pas ranzig en vol met wormen. Zelfs graaf Philips van Horne werd opnieuw onthoofd.

Dacht je alles al gehad te hebben, dan moest het engste nog komen… het spookhuis. Gelukkig was er na afloop lekkere bloedsoep en andere heerlijkheden. Nu keert de rust hopelijk weer terug in Weert, zodat het feest van Sinte Merte op 11 november gewoon kan plaatsvinden op de plek van het gruwelijk griezelig Spookhuis.

Foto’s van: Event Coverage Fotograaf John van Hoef