ZombieRush in beeld

Foto’s – Zaterdag vond op de Vloeten in Soerendonk de eerste editie van de ZombieRush plaats. De organisatie kon terugkijken naar een kleurrijke en geslaagde editie.

De ZombieRush is een obstacle-run van 5 of 10 kilometer. Het parcours was voorzien van verschillende hindernissen, maar buiten de materiële hindernissen liepen er ook nog zombies over het parcours. De bedoeling was dat de renners uit handen van de zombies bleven. Elke renner had een aantal lintjes, die de zombies probeerden af te pakken.

De bloeddorstige zombies, de angstaanjagende aankleding en de herfstkleuren in het bos zorgden voor een bijzonder mooi schouwspel. De toeschouwers genoten van ook met volle teugen van het evenement. Het gegil en gebrul van renners en zombies maakten de angstige sfeer compleet.

Bekijk een sfeerimpressie.