Benefietshow Dial24

Na in 2012 en 2013 2 keer succesvol muzikale evenementen te hebben georganiseerd voor het Glazen Huis (Serious Request), kwam vanuit onze dirigent Robbie Snoek het voorstel om dit jaar het evenement te koppelen aan een lokaal Weerter goed doel: het Toon Hermans Huis. Alle 25 leden van Dial24 waren het na overleg, al snel eens over het nieuwe doel: “waarom zo ver zoeken, als het dicht bij ook zo nodig is”.

Het Toon Hermans Huis heeft binnen de Weerter gemeenschap een brede maatschappelijke invulling en betrokkenheid. En wordt als charitatieve instelling, volledig gerund door vrijwilligers. Al de ondersteuning en inzet voor hen die direct of indirect met kanker te maken krijgen, spreekt ook ons als Dial24 aan.

Men wil zich muzikaal inzetten voor dit goede doel en organiseren daarom op 19-12-2014, in samenwerking met een aantal bekende Weerter Artiesten, het Wieërter Benefit Spektakel. Een groots evenement in de Poort van Limburg, dat voor alle bezoekers een schitterend spektakel gaat worden. De artiesten die belangeloos hun medewerking verlenen zijn: The Oaken Towels, Jean Stassen (Limbo Project), Leon Smolenaars (Rogstaekers de Legende), Da Vinci XL, Frank & Alisa Tuasuun, Wendy Stienen & Dial 24.

Je bent van harte welkom op 19 december in de Poort van Limburg. De zaal gaat om 19.00 uur open. Een kaartje kost € 7,50 in de voorverkoop (bij Primera Moesel, Tab Aktief van Bun Muntpassage, RICK en Poort van Limburg) en € 10,- aan de kassa.