Van Gansewinkel haalt het huisvuil in de kerstvakantie vaak op een andere dag op dan je gewend bent. Zij rijden namelijk geen huisvuilroutes op Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag en nieuwjaarsdag. Let op: bijna alle ophaaldagen veranderen in deze twee weken (dus niet alleen die van de feestdagen). Daardoor blijft voor iedereen de tijd tussen de twee afhaalmomenten zo klein mogelijk. In dit schema ziet u op welke dag Van Gansewinkel uw huisvuil komt ophalen.

Normale ophaaldag Verplaatst naar
Maandag 22 december Zaterdag 20 december
Dinsdag 23 december Maandag 22 december
Woensdag 24 december Dinsdag 23 december
Donderdag 25 december Woensdag 24 december
Vrijdag 26 december Zaterdag 27 december
Maandag 29 december Blijft maandag 29 december
Dinsdag 30 december Blijft dinsdag 30 december
Woensdag 31 december Blijft woensdag 31 december
Donderdag 1 januari Vrijdag 2 januari
Vrijdag 2 januari Zaterdag 3 januari

Herinnering instellen via App
In de Met ons. In Weert-App kun je een herinnering instellen. Dan krijg je vooraf een signaal dat je eraan herinnert wanneer het huisvuil wordt opgehaald. Om dit in te stellen klikt in de app op het logo van de gemeente Weert en kiest vervolgens voor afvalroutes. Daar stel je makkelijk een herinnering in, dat kan altijd of alleen als de route wijzigt. De app is te downloaden in de Play Store (voor Android) en de App Store (voor iPhone).

4 REACTIES

Comments are closed.