'Ut daâk d’r aâf'

Op zondag 11 januari a.s. organiseert Kepel Gootgemootj i.s.m. met café de Harmonie het muzikale spektakelstuk “Ut daâk d’r aâf” natuurlijk in café de Harmonie aan de Muntpromenade 6 in Weert. Van 16.00 – 20.00 uur staat een line up garant voor een geweldige muzikale middag.

Tijdens Ut daâk d’r Aaf zullen er optredens zijn van de Kepellen Gootgemootj, de Hermeni-j Vannix en Um te Baoke, zanger Ome Wullum, de gelegenheidsgroep Roel Broods en de BFM Crew en als hoofdact Beppie Kraft. De presentatie is in handen van de Kaakmeister. Voldoende perspectief voor een super gezellige middag.

Iedereen is van harte uitgenodigd te komen luisteren, kijken, mee te zingen en te feesten om zo alvast warm te lopen voor de Vastelaovundj. De toegang is gratis. De zojuist uitgeroepen Rogstaekerspreens, die net zijn eigen Nacht van de Nôwwe Preens heeft gevierd is ook uitgenodigd en schiet misschien wel even vanaf het Munttheater bij de Hermeni-j binnen.

Meer informatie over deze middag maar ook over de andere activiteiten van Gootgemootj in het kader van 2x 11 jarig bestaan zijn te vinden op www.gootgemootj.nl

4427 Daak draaf