Laatste kaarten kerstconcert

Op 12 en 14 december aanstaande organiseert de Stedelijke Harmonie St. Antonius een evenementenweekend in kerstsfeer in haar verenigingsgebouw, de voormalige kerk Groenewoud.

Op vrijdagavond gaat het weekend van start met een wel heel uniek kerstconcert. Voor de pauze komt het publiek al volledig in de kerstsfeer. De harmonie zal samen met Vocalgroup Mystique en de Weerter bariton John Jansen kerstmuziek ten gehore brengen.

De harmonie gaat ook de samenwerking aan met Vido, een rockband uit Weert die al 40 jaar bestaat. Dit na-de-pauze-programma zal bol staan van humor en met hun geheel eigen sound ontstaat een combinatie die nog niet eerder te horen was. Op deze manier is er voor ieder wat wils in een concert van een harmonieorkest.

De laatste kaarten voor dit concert zijn te koop á €10,00 bij de leden van de harmonie, via www.sintantoniusweert.nl en bij de volgende voorverkoopadressen:

  • Cafetaria De Beemd Leuken – Beemdenstraat 4a
  • Plaza Boshoven – Boshoverweg 67
  • Cafe de Tramhalte – Maasstraat 46
  • Tabaktief Van Bun – Muntpassage 7
  • Wijnhuis Moesel – Oranjeplein 233

Op zondag gaan om 10.00u de deuren van het verenigingsgebouw open voor een kerstmarkt. Bezoekers kunnen langs kerstkraampjes wandelen, waar Weerter ondernemers hun producten promoten. Ook worden er door de leden van de harmonie gemaakte kerstversiering en kerstukjes verkocht en ter plekke wafels gebakken.

Er is een terras waar men kan genieten van o.a. een glaasje Glühwein onder het genot van optredens door diverse gezelschappen: de Jeugd Bigband van het Rick, dansgroepen van de Big X, Rick en Release, het jeugdorkest van Harmonie Weert-Zuid, Vocal Group Close, het Klarinet ensemble van het Rick, het zangduo Fabienne & Monique, Vocalgroup Mystique, het 002 Percussion Quartet en als afsluiting het Opleidingsorkest van de Stedelijke Harmonie Sint Antonius Weert.

Kinderen kunnen met de kerstman op de foto of kerstversiering knutselen. Er kan een instrumentenworkshop gevolgd worden of diverse wijnen proeven tijdens een wijnproeverij.
De entree bedraagt €2,00 incl. 1 consumptie en de markt is te bezoeken tot 18.00u.

www.sintantoniusweert.nl