De organisatie van het laatste Weert600 – evenement heeft, na overleg en het raadplegen van de weersverwachtingen, besloten om het Marktrecht voor iedere Weertenaar morgen (zondag 28 december) door te laten gaan.

De marktverkoop en de optredens tijdens het open podium gaan definitief door. Kleed je warm aan, want het wordt koud. De weersverwachting is winters koud, maar droog en zonnig. De koetsritten gaan helaas niet door. Voor de paarden en de koetsen is het winterse weer te gevaarlijk.

De marktverkoop start rond 8.47 uur. Burgemeester Jos Heijmans opent de markt officieel om 11.00 uur en gaat alle pleinen langs. Om 16.35 stopt de markt en wordt het jubileumjaar Weert 600 jaar stad officieel op de Markt afgesloten, onder het genot van oliebollen en warme glühwein.

9 REACTIES

  1. Joost bosseve dat zou een zeer mooie oplossing zijn voor de KMS een beetjeleven op dat dood stuk en krijgen we volgend jaar allemaal met kerst een bebedankje van de asielzoekers ik zou het toe juichen

  2. Het rijk betaald goed voor die opvangplaatsen, is meteen het begrotingsprobleem opgelost. Beter dan subsidie slurpende crea-bea instellingen erin huisvesten

  3. Er is nog ruimte genoeg, als Weert bereid is om een paar honderd hectare grond in te leveren dan kan geheel noord Afrika naar Nederland komen. Wij’ gezonde hardwerkende mensen juichen dat toe, temeer omdat die arme mensen niets hebben! Er is in Weert ruimte genoeg want wij zijn groener dan het Zwarte woud dus er kunnen nog 10 kms’n gebouwd worden. Dus: Jos, doe snel nog wat aanpassingen in de bestemmingsplannen voordat je vertrekt, de asiel zoekers zullen jou voor eeuwig dankbaar zijn. En wij de Weertenaren ook………

Comments are closed.