Foto’s – De hulpdiensten zijn omstreeks 15.15 uur gealarmeerd voor stormschade op de Ringbaan-Noord.

Tussen de kruising met de Laarderweg en Molenakker was door de stevige wind een boom omgewaaid. Een auto die op dat moment voorbij reed werd geraakt door de vallende boom. Een andere automobilist kon de boom nog ontwijken.

De bestuurster van de auto die was geraakt wist haar voertuig veilig langs de weg te parkeren en kwam met de schrik vrij. Haar auto raakte licht beschadigd.

Het overige verkeer wilde via de berm om de boom rijden. Twee vrachtwagens kwamen vervolgens vast te zitten in de modder. Collega-chauffeurs waren bereid om een handje te helpen en trokken de vrachtwagens uit de berm.

Naast de brandweer werd ook Risse Groen ingeschakeld om de boom in stukken te zagen en te ruimen. Een tankautospuit werd ingeschakeld om het wegdek te reinigen. De politie zorgde voor de doorstroming van het verkeer. Er ontstond een kleine file vanuit Nederweert.

De transportbedrijven Hoefnagels en Van Den Boom (‘what’s in a name’)hielpen de hulpdiensten met het ruimen van de omgevallen boom. Samen zorgden ze ervoor dat de weg zo snel mogelijk werd vrijgegeven.