Kind onwel in zwembad

Foto’s / video – De hulpdiensten zijn dinsdag massaal gealarmeerd voor een incident op vakantiepark Weerterbergen in Weert.

Volgens bezoekers van het zwembad op het vakantiepark was een kind onwel geworden in het zwembad. Twee ambulances, de OvD-G en een traumahelikopter werden gealarmeerd om medische ondersteuning te bieden. De oorzaak van de onwelwording is niet bekend.

De ambulances waren snel ter plaatse en hebben het slachtoffer direct overgebracht naar het ziekenhuis in Weert. Ondertussen landde op de Daenenstraat op Hushoven de traumahelikopter met aan boord een trauma-arts. Zij werden onder begeleiding van de politie en OvD-G overgebracht naar het SJG.

Het slachtoffer is niet vervoerd met de traumahelikopter daarmee lijkt de toestand stabiel. Er worden verder geen mededelingen gedaan.

Video vertrek traumahelikopter:
http://youtu.be/kSQoyIvEmqk

Bijdrage van Foto Hammie