De politie heeft tijdens haar nachtdienst van dinsdag- op woensdag 4 jongeren in de kraag gevat.

In de omgeving van het Moeselplein werden 3 jongeren op heterdaad betrapt met illegaal vuurwerk, zo meldt de wijkagent van Weert-Zuid. Het drietal wordt vandaag nog overgedragen aan bureau Halt waar hen een leer- en/of werkstraf staat te wachten.

Later die nacht werd door agenten een 17-jarige Weertenaar aangehouden. Hij bleek een gestolen fiets in bezit te hebben. De jongeman kreeg een proces-verbaal en de fiets gaat terug naar de rechtmatige eigenaar.

13 REACTIES

 1. Vannacht?? En die hebben geen ouders?? Onze kinderen liggen s’nachts in bed. Zij liggen nu in bed en mogen straks wat papiertjes gaan oprapen. :boos

 2. Ach, als ze een goede advocaat in de arm nemen, en dat zal wel gebeuren, dan hoeven ze nog niet eens papier te prikken maar krijgen ze schadevergoeding, want een echt goede advocaat kan dat bewerkstelligen zodat de rechter met de mond vol tanden zit…zoals gewoonlijk met een goede advocaat!

 3. Zitten ze weer bij mijn op de hoek vanaf 14.00. Zeg maar niks want anders staan de ouders bij je aan de deur. Mijn Jantje is heelemaal overstuur dat je hem aan heeft gesproken!

 4. Hadde ze vast moeten zetten op oudjaarsavond en op nieuwjaarsdag vuurwerkresten moeten laten opruimen.
  Aanpakken dat shorum, trouwens de foto is van de drees en niet van het oranje plein.

 5. Begrijpend lezen? Er staat; in de buurt van…dus dat kan uiteindelijk wel op de Dries zijn( zo groot is Moesel ook weer niet) en later hebben ze nog iemand gearresteerd en er staat niet bij waar, dus dat ook op de Dries zijn geweest.
  Trouwens, ruim je eigen rotzooi op als je klaar bent met vuurwerk afsteken!

 6. Zeg wazig type dat je bent, de drees of dries zoals jij het noemt ligt in de wijk Keent en niet Moesel en wat zou voor jou dan een passende straf zijn voor die rot jong waarvan ik inschat dat jij er ook een bent of van hebt. Alle normen een waarden verdwijnen door van die figuren zoals jij.

 7. Criminele Jantje wil alleen zeggen dat de rechtspraak afhangt van de advocaat van de evt. dader. Als de evt. dader een goede advocaat heeft zal de uiteindelijke eis veel milder zijn.
  Wat de eis ook is, de beste advocaat vind een weg om de rechtspraak te beinvloeden zodat er zgn. een “eerlijk” proces plaats zal vinden, en daar twijfelt criminele Jantje heel erg aan! Het zal jouw kind/vrouw of ander bekende zijn…….

 8. Even voor jouw beeldvorming, ik heb geen tijd om crimineeltje te spelen want naast een dubbele baan zit ik de rest van mijn tijd bij myhealthclub aan de gewichten te hangen. Dus normen en waarden vervagen niet bij mij, maar beginnen bij mij. Tja, je mag me gerust iemand noemen met een narcistische persoonlijkheid, maar dat komt ook omdat ik me beter voel dan anderen, daarom zeik ik mensen af en boeit het me weinig wat types als jij van mij vinden. Ik schrijf dit alleen omdat ik vind dat je dat best wel mocht weten…by the way; shorum? Is dat een nieuw halal product?

Comments are closed.