Vernieuwde herenzitting

Ook in 2015 organiseert VV de Rogstaekers ’n Hieërezitting. Ja, je leest het goed “Hieërezitting” in plaats van “Herrensitzung”. Op zondag 25 januari 2015 wordt de Poort van Limburg omgetoverd tot een feestpaleis voor alle mannen die een echt feestje willen bouwen.

De ingrediënten van het vaste recept zijn een klein beetje aangepast. Met artiesten als Damazoe is het Duitstalige repertoire weliswaar nog vertegenwoordigd, maar daarnaast biedt het programma ook genoeg vastelaovendjmeziek om er een echt vastelaovendjfieëst van te maken. Zo zijn er naast een spectaculaire dansgroep onder andere Ton Wolter, Ed en Frans en Ummer d’r Neaver van de partij. Als uitsmijter een spetterend optreden van de uit Beieren afkomstige Die Super Tolle Schlager Schwesteren.

Kaartverkoop start op 3 januari 2015 vanaf 10.00 uur bij Café deTramhalt, voor de prijs van € 12,50 per kaartje ben je erbij. Er zijn maximaal 2 kaartjes per persoon te verkrijgen.

Kijk voor meer informatie op www.vvderogstaekers.nl.