BOB & het Speeldoosje

De Bewoners Organisatie Binnenstad (BOB) presenteert op zaterdag 20 december een dag het programma van Het Speeldoosje in Weert.

BOB draagt Het Speeldoosje, het door Centrummanagement gepresenteerde winterse evenement, een warm hart toe. Zaterdag 20 december biedt de bewonersorganisatie de bezoeker een gethematiseerde dag in het programma.

Het Speeldoosje is een levensgrote speeldoos en staat van 14 december tot en met 4 januari op de Markt in Weert. Van woensdag t/m zondag opent dagelijks om 14:00 uur het doosje en wordt divers entertainment gepresenteerd. Ook tijdens de feestdagen genieten bezoekers van leuke activiteiten, en op zaterdagen en zondagen vinden zelfs extra optredens om 16:00 uur plaats.

Het door BOB aangeboden programma draagt de titel ‘Terug naar 1414…’ en omvat een diversiteit aan Middeleeuws entertainment. Geheel in stijl van Weert 600 jaar Stad loopt gedurende de middag een Middeleeuws muziekgezelschap door het centrum. Daarnaast genieten bezoekers van de binnenstad van vuuracts, steltlopen en prachtige vertelsels van authentieke verhalen. Om 14:00 uur komen de artiesten bijeen in Het Speeldoosje en volgt een mooie gezamenlijke voorstelling.

BOB nodigt iedereen van harte uit te komen genieten van het programma op 20 december en samen een van de slotactiviteiten van het jaar te beleven. Meer informatie over BewonersOrganisatie Binnenstad en Het Speeldoosje is te vinden op www.bobweert.nl en www.wintersweert.nl.