Storing Stadsbrug

Foto’s – De stadsbrug kampt momenteel met een storing. Zowel het verkeer op de weg als op het water ondervind hinder.

De storing is al enige tijd gaande en monteurs zijn ter plaatse. Toch hebben ze nog altijd de brug niet in beweging gekregen. De brug blijft halverwege hangen en daardoor kunnen ook de boten er niet onderdoor. Ook een ambulance uit Brabant die op weg was naar het ziekenhuis moest rechtsomkeert maken.

Via luidsprekers wordt het verkeer geïnformeerd over de storing. Het verkeer over de weg moet kiezen voor de Boshoverbrug of Biesterbrug.

Het is overigens niet de eerste keer dat de brug in storing valt sinds Rijkswaterstaat het beheer heeft overgenomen. Volgens buurtbewoners is de brug sindsdien al circa 10 keer buiten bedrijf geweest. “De storing is extra vervelend voor de voetgangers en fietsers nu er zoveel sneeuw op de weg ligt”.

Update 12.05u: de storing is verholpen.