Twee incidenten op A2

Foto’s – Afgelopen middag hebben op de snelweg A2 bij Weert twee incidenten plaatsgevonden.

Omstreeks 15.00 uur was in de rijrichting van Eindhoven nabij hectometerpaal 193,0 een aanhanger met zand geschaard. Bij het ongeval raakte niemand gewond. De oorzaak was waarschijnlijk een te zwaar beladen aanhanger. De auto en aanhanger zijn vervolgens afgesleept door een berger. Ten gevolge van het ongeval ontstond een file van 3 kilometer.

Ongeveer een half uur later stond in de rijrichting van Maastricht ter hoogte van hectometerpaal 200,4 een auto met overhitte motor op de snelweg. De overhitte motor zorgde voor de nodige rookontwikkeling en uit voorzorg werden de brandweer en politie gealarmeerd. Bij dit incident raakte ook niemand gewond. De bestuurder en zijn hond wisten zichzelf in veiligheid te brengen. Nog voordat de brandweer arriveerde was de rookontwikkeling gestopt en werd het voertuig afgesleept.

Nog voor de grote drukte van de avondspits waren de voertuigen verwijderd en de file opgelost.