Vrachtwagen gekanteld

Foto’s – De politie en Rijkswaterstaat zijn afgelopen nacht omstreeks 0.25 uur gealarmeerd voor een ongeval op de snelweg A2 tussen Grathem en Weert / Kelpen-Oler.

Ter hoogte van hectometerpaal 210,5 was een vrachtwagen van de weg geraakt en in de naastgelegen berm tot stilstand gekomen. De vrachtwagen kantelde, maar mede dankzij de diepte van de greppel kam de vrachtwachtwagen niet helemaal op z’n zijkant terecht. De vrachtwagenchauffeur was flink geschrokken, maar bleef ongedeerd.

De politie bleef bij de chauffeur totdat Rijkswaterstaat en het begingsbedrijf Hendriks uit Lottum arriveerde. De berging bleek nog een hele klus. Er werd een rijstrook en toerit afgesloten voor het verkeer. De berger kwam met drie voertuigen ter plaatse om de vrachtwagen te bergen. Omstreeks 3.00 uur was de klus geklaard.