Foto’s – Een deel van Swartbroek heeft donderdag zonder stroom gezeten. Circa 20 huishoudens waren gedupeerd door de storing.

De stroomstoring trad rond 17.00 uur op. De omgeving van de Coolenstraat gelegen tussen de Eutropiastraat en de Roermondseweg kwam zonder elektriciteit te zitten. Een batterij aan specialisten werd omgeroepen om de storing te verhelpen.

Het vinden van de oorzaak was een complex verhaal en nam uren in beslag. De straat werd opengebroken en vanuit de stroomkast aan werden metingen verricht. De oorzaak was een kortsluiting in de stroomkabel in de grond. De werkzaamheden duurden tot in de late uurtjes. Buurtbewoners waren zo gastvrij om de medewerkers van het aannemersbedrijf van den Heuvel en technici van Joulz en Stork te voorzien van koffie (en wat lekkers).

7 REACTIES

  1. Buurtbewoners waren zo gastvrij om de medewerkers van het aannemersbedrijf van den Heuvel en technici van Joulz en Stork te voorzien van koffie (en wat lekkers).
    Dit vind ik zo geweldig!!!!Helaas komt dit bijna niet meer voor. Maar wel door de inwoners van het kleine Weerter-dorpje Swartbroek.

  2. Fall,
    wat een belachlijke reactie. Daar wonen tenminste nog mensen met fatsoen. Zij waarderen het dat deze medewerkers op hun vrije avond in weer en wind hebben staan werken.
    Dat dit een voorbeeld mag zijn voor andere mensen.

Comments are closed.