Lambiecknominaties

Mogen wij aan u voorstellen? De genomineerden die meedingen naar de Gouden Lambieck, voor de stomste streek uit Weert en omgeving.

Dit zijn: Mario Sijben, Yvonne Snijders, Yacintha Graat, Hein Meuwissen, Leon Triepels, Harry Rademakers, Aldje Janssen, Jac Beelen, Marco Vaessen, Peter Linssen en Wolfgang Satters.

Op 9 februari aanstaande zal duidelijk worden wie van de genomineerden naar huis gaat met de Gouden, Zilveren of Bronzen Lambieck. Je bent uiteraard meer dan welkom om de Lambieckavond bij te wonen. Naast de prachtige streken, wordt de Jan van der Croon-eremedaille uitgereikt aan Mies Moonen.

Verder wordt een Ere-Lambieck gepresenteerd voor een stomme streek die ook de landelijke media heeft gehaald. Nieuwsgierig of gewoon zin in een gezellige avond? Vanaf 20.00 uur start het programma in Buurtcentrum Moesel en de entree is gratis.