“Dat klantvriendelijkheid, lekker, service en gezelligheid prima samen gaan is bewezen tijdens de verkiezing van de Gezelligste Winkel van Nederland”, zo meldt Huupkens IJs.

Na afloop van de eerste verkiezingsronde per gemeente is Huupkens IJs uit de bus gekomen als gezelligste winkel van de gemeente Weert. En dat met een gemiddeld eindcijfer van maar liefst 9,45. Huupkens IJs dingt nu automatisch mee naar de titel van Gezelligste Winkel van Nederland.

“Dit is een schitterend begin van het nieuwe jaar”, aldus een trotse eigenaresse Gerty Koppen. “We hebben in de afgelopen maanden veel klanten gewezen op de verkiezingen en hen gevraagd om hun stem uit te brengen. We hebben ook tijdens de slotviering van Weert 600 jaar een gezellig terras geopend om onze gasten te laten stemmen. Men is dan ook bijzonder trots op zowel het feit dat zoveel klanten daar gehoor aan hebben gegeven alsmede het hoge rapport-cijfer (9,45) dat ze ons bij het uitbrengen van hun stem hebben gegeven”.

De gemeentewinnaars gaan door naar de finaleronde die plaats vindt van 5 februari tot en met 23 februari 2015. In de finaleronde wordt gestreden om de provinciale titel en de landelijke titel “Gezelligste Winkel van Nederland”.

Huupkens IJs hoopt uiteraard dat veel van de stemmers uit Weert en omstreken opnieuw hun stem willen uitbrengen nu de finaleronde op 5 februari van start gaat. Mensen kunnen hun stem uitbrengen op de speciale website http://gezelligstewinkel.nl/ en maken daarbij dan tevens kans op leuke prijzen.

Top 5 Weert:
1. Huupkens IJs
2. Faunaland Paul Meevis
3. Dierenspeciaalzaak Smolenaers
4. Dierenspeciaalzaak de 4Voeter
5. Charlain Herenmode

Bekijk de volledige uitslag via:
http://www.gezelligstewinkel.nl/eindstand/dv/gemeente17765