De Toer- en Wielerclub uit Stramproy organiseert zondagmorgen 8 februari a.s. haar jaarlijkse ATB-cross door de bosrijke omgeving van Stramproy. Er worden die morgen 2 routes gereden, die beiden in Stramproy starten. Ook niet leden zijn van harte welkom. Deelname is gratis.

De start van deze cross is om 9.00 uur vanaf het Kerkplein. Er kan gekozen worden uit 2 routes. De ene route is voor de gemiddelde renners op niveau van de C- en D-groep. De andere route is voor de snellere renners op het niveau van de A- en B-groep. Niet leden kunnen bij de start met coördinator Frank Teeuwen afstemmen voor welke groep het beste kan worden gekozen. Beide groepen worden uiterlijk om 11.30 uur terug op het Kerkplein verwacht.

Na afloop van de tocht staat in clublokaal Ut Opsjupperke aan het Kerkplein de erwtensoep klaar en kan hier de inwendige mens worden verzorgd.

Belangstellenden kunnen zich tot en met woensdag 04 februari aanmelden bij Frank Teeuwen, St. Maartenslaan 53 in Stramproy telefoonnummer : 0495-564010 of 0653322888, mail : [email protected]