Fotolezing natuur in NMC

Op dinsdagavond 13 januari a.s. verzorgt de Limburgse natuurfotograaf Patrick Palmen namens Stichting het Limburgs Landschap een fotolezing over de vogelrijkdom van de natuurgebieden van Het Limburgs Landschap in het Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man. Je bent daarbij natuurlijk van harte welkom.

Patrick Palmen is als natuurfotograaf al vele jaren actief in het Limburgse en heeft zich vooral toegelegd op vogelfotografie. De laatste jaren heeft hij zijn blikveld verruimd naar reptielen, amfibieën, vlinders en libellen.

Het Limburgs Landschap in beeld
De natuurgebieden van Het Limburgs Landschap liggen door de hele provincie verspreid. Van uitgebreide bos- en heidegebieden, de Maasplassen tot Nationale Parken aan toe. Tijdens de lezing van Patrick Palmen zal hij zeker stil staan bij zijn thuisbasis, het Nationaal Park De Maasduinen, maar de insteek van de lezing is breed over heel Limburg. Hij zal tijdens zijn fotolezing ook inzoomen op natuurgebieden in de buurt zoals het Weerterbos, Sarsven en De Banen.

Meer dan vogels
Alhoewel Patrick zich heeft toegelegd op vogelfotografie, zal dit zeker een belangrijk deel van de avond vullen. Toch zal hij ook inzoomen op de overige natuurwaarden van de natuurgebieden van Stichting het Limburgs Landschap.

De avond start op dinsdagavond 13 januari om 19.30 uur in het NMC De IJzeren Man, Geurtsvenweg 4 in Weert. De toegang is gratis en je bent natuurlijk van harte welkom.