Foto’s – Onder muzikale begeleiding van Kapel “Klink Klaor” en de oud prinsen werd de nieuwe hoogheid binnen gebracht. In “aprés ski” stijl, aangekleed met tiroler hut wist de nieuwe hoogheid iedereen te verrassen. De nieuwe Prins 2015 is Prins Stijn I (Broods) hij is 23 jaar oud en zijn partner is Amy Knapen.

De prinslijke residentie is op De Raak. In zijn vrije tijd slaat hij graag een balletje op de golfbaan en organiseert hij met veel plezier diverse evenementen zoals Manslu-j kienen, zeepkistenrace en het 3×11 feest van de Moêzevângers. Hij werkt bij café zaal Bee-j Bertje en als zelfstandig DJ bij Broods Entertainment. Naast zijn lidmaatschap bij V.V. de Moêzevângers is hij vriend van schutterij Sint Sebastianus Laar. Als echt feestnummer zit de Vastelaovendj in zijn bloed en feest hij graag door tot in de late uurtjes.

Zijn adjudanten zijn: Bas Bronzwaer, Wouter van Bree en Roel Broods en hun partners Miriam Stultiens, Nikie Hendriks en Elsemiek Coppen.

De orde van Prins Stijn I is: “ ’t Dreijendj Deenblaad”. Hij gaat de vastelaovendj van Laar voorop onder zijn devies: “ Dieës daag gein getap of gedrej, hieël Laor fieestj met os mej!
Samen met Jeugdprins Juul I en Jeugdprinses Maud II zal Prins Stijn I er een fantastisch feest van maken tijdens het 3×11 jubileum seizoen van V.V. de Moêzevângers.

Een bijdrage van: John Meulen