Nieuw muziekfestival

Nederweert – Op vrijdag en zaterdag 24 en 25 juli aanstaande is het Raadhuisplein in Nederweert the place to be voor iedereen die wil genieten van het mooiste wat er is: muziek, muziek en nog eens muziek!

Zowel Nederweerter bands als landelijk bekende groepen zullen het RaadPoppodium bevolken. Welke landelijke bands op 24 en 25 juli de oren strelen… daar heeft de organisatie al ijzers voor in het vuur liggen. De bekendmaking volgt binnenkort. 3FM-luisteraars zullen ruim aan hun trekken komen. De liefhebbers van het lokale bandgeweld ook. Voor iedereen is er plek, voor iedereen een podium. Jong en oud. Ervaren bekend talent. Aanstormend lokaal talent.

RaadPop is een initiatief van Rolf Verheijen en Paul van der Sande uit Nederweert. Zoals altijd ontstaan aan de bar de beste ideeën, zo ook voor RaadPop. “Gewoon, omdat Nederweert een festival zoals dit verdient”, is de mening van beiden. Achter de organisatieschermen zoemt het al flink. Samen met de initiators is een batterij aan vrijwilligers flink aan de slag om het festival voor te bereiden. RaadPop weet zich gesteund door de gemeente Nederweert en een Commissie van Aanbeveling, van raad en daad voorzien door ervaren krachten uit de lokale poppodia Bospop Weert en Moulin Blues Ospel en hand in hand gaand met het nieuwe Nederweerter Muziekcollectief. Met al deze wijsheid en ervaring op de achterhoede is het zeker… RaadPop is hét nieuwe gratis festival dat je niet mag missen!

Meehelpen?
Meedoen omdat je dat leuk vindt? Dat kan. Er zijn nog genoeg taken te verdelen. Meld je aan als vrijwilliger of als mede-brainstormer in de organisatie. Mail naar [email protected] Like en blijf op de hoogte!