Foto – Hadden we onlangs een defecte Stadsbrug, vandaag was het de beurt aan de Biesterbrug.

De Biesterbrug bleef vrijdagmiddag langdurige tijd omhoog staan waardoor het verkeer over de weg was gestremd. Via een omroepsysteem werd gemeld dat het ging om een ‘langdurige storing’. Het verkeer werd door omwonenden omgeleid.

Inmiddels is er een boot gepasseerd waarna ook de brug weer omlaag ging. De storing was daarmee verholpen en het verkeer over de weg kan haar normale weg weer vervolgens.

13 REACTIES

 1. Dat zal niet meer gaan, de boel is in handen van rijkswaterstaat en die houden de hand op de knip.

  Alle nieuwe systemen hebben kinderziektes haha

 2. Als je nagaat hoeveel het ombouwen en voorgaande storingen (waarvoor wel servicemonteurs opgeroepen moesten worden) hebben gekost, zijn we v.g.m. meer kwijt dan wat de gemeente aan Ben kwijt was geweest (wat overigens ook bar weinig zal zijn geweest)…

 3. mogelijk zal het geheel een bezuiniging opleveren voor de overheid , ook als er af en toe zo’n storing is.
  Wat de overheid echter kompleet vergeet : wat kost het de burger. Inderdaad tijdverlies , brandstof voor omrijdn,ergenis.

  Geen punt bij de beslissing om een paar euro te besparen en weer is werkgelegenheid verloren gegaan

 4. Leve de automatisering! Prachtig voorbeeld van hoe we als samenleving nog meer van elkaar vervreemden door onder het mom van kostenbesparingen steeds meer menselijke functionarissen uit de maatschappij weg te bezuinigen.

  Voor de Weertenaren die voor een van onze bruggen staan te wachten, terwijl de klok weg tikt en ze alvast kunnen bedenken hoe ze vandaag gaan uitleggen aan de baas waarom ze te laat zijn, helaas nooit meer ruimte voor een menselijke ingreep die past bij een afwijkende situatie. Enkel nog berusting in de frustratie over een weer eens falende anonieme procedure die gebaseerd op gemiddelden..

 5. Ook met Benny was er wel eens een storing hoor. Dat hoort nou eenmaal bij techniek. Dat loopt wel eens spaak.

Comments are closed.