Het 5 x 11-jarig jubileumweekend van v.v. De Vêrkusköp is afgelopen van start met een gezellige seniorenmiddag.

Maanden voorbereiding gingen aan het jubileum vooraf, maar nu is het eindelijk zover. Vier dagen lang staan er feestactiviteiten op de agenda in het kader van 5×11 jaar v.v. De Vêrkusköp en niet te vergeten 4×11 jaar Jeugd. Bij de aftrap van het feestweekend in buurthuis Moesel zaten vandaag zo’n 200 senioren die wel zin hadden in een gezellige, muzikale middag. Zij genoten met volle teugen van optredens van Lei Houben, Ton Donders, Mieke en Petra Crins en Piet v/d Vorst met Jan Oudenaarde. Er werd veel gelachen, gezongen en hier en daar zelfs gedanst.

De succesvolle middag vormt de opmaat naar vrijdag, zaterdag en zondag. Vrijdag is de jeugd uitgenodigd voor een muziekavond, waar naast Ed & Frans, twee bands van de Philips van Horne optreden. Zaterdag begint om 19.00 uur een jubileumreceptie, waarna de avond wordt ingevuld door toppers als Thorsten, Duo WM en Beppie Kraft. Zondag start om 10.00 uur met een ontbijt en staan de festiviteiten in het teken van 5x 11 jaar Waerse Kûj. Speciale aandacht is er voor Mies Moonen die binnenkort de Jan van de Croeën ere-medaille ontvangt. ‘s Middags wordt het 5x 11-jarig jubileum muzikaal afgesloten met optredens van o.a. Lei Houben, Angelina en Big Benny.

De entrée voor de activiteiten op zaterdag en zondag is gratis. Een sfeerimpressie (bijdrage van v.v. De Vêrkusköp).