Zaterdag 10 januari is vanaf 20.30 uur op MLATV een extra, groots, vastelaovundjprogramma te zien, Studio Alaaf!. Centraal in deze liveshow staan de uitroepingen van de nieuwe prinsen in het Weerterland die avond én het verhaal achter de vastelaovundj in de regio. Lokale en Limburgse artiesten treden deze avond op in Studio Alaaf!

Zaterdagavond worden op vele locaties in het Weerterland nieuwe prinsen uitgeroepen. Al deze hoogheden krijgen de aandacht die ze verdienen bij Studio Alaaf! Om het verhaal achter de vastelaovundj in en om het Weerterland in beeld te brengen, komen verschillende interessante gasten langs in het tv-programma. Sjingboem, Katja Henz, de Saunaboys, Ed & Frans, Moerepetazie en vele andere lokale en Limburgse artiesten komen met hun hits op bezoek in Studio Alaaf!

Zodra op de bühne van het Munttheater de Uutrooping van de stadspreens begint, schakelen we daar direct live naar over. De Uutrooping is ook via WeertTV en de websites MLATV.nl en WeertdeGekste.nl te volgen.

De gezamenlijke live uitzending van de Uutrooping van de Weerter stadspreens is het eerste resultaat van de samenwerking tussen WeertFM, WeertdeGekste, Weert TV en Midden-Limburg Actueel. In november tekenden deze partijen onder de naam MediaCentrum Midden Limburg een intentieverklaring om te komen tot meer samenwerking.

Het live vastelaovundjprogramma Studio Alaaf! is op zaterdag 10 januari tussen 20.30 uur en 00.30 uur te zien op MLATV.

MLATV kan worden bekeken via Ziggo (kanaal 40), UPC (kanaal 31), KPN (kanaal 592), overige glasvezelaanbieders (kanaal 2064) en via www.MLATV.nl.

1 REACTIE

Comments are closed.