Foto’s – Donderdag vond in de basisschool van Leuken een culinaire informatieavond plaats. De avond trok veel ge├»nteresseerden.

Bewoners uit de wijk konden terecht bij kraampjes van de gemeente, WeertEnergie, Punt Welzijn, kindervakantiewerk Leuken, politie, wijkraad en andere maatschappelijke organisaties. Ook mochten ze genieten van een lekker drankje en hapje. De hapjes uit verschillende culturen werden verzorgd door bewoners uit de wijk Leuken. Ook was er een speciale gast voor de jonge bezoekers.

Leuken leeft. Dat werd maar weer eens bevestigd. De aanwezigen gingen in gesprek met de aanwezige wethouder en wijkagenten. Er werd volop gebruik gemaakt van de gelegenheid tot netwerken. Bekijk een sfeerimpressie.

1 REACTIE

  1. Wijkraad-Leuken bedankt alle bezoekers hoor hun interesse en iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan onze succesvolle culinaire info avond. Wil je in de toekomst ook een bijdrage leveren aan dit soort activiteiten? Meld je dan aan als vrijwilliger van Wijkraad-Leuken

Comments are closed.