Aanhouding bij zoekactie

Nederweert – Foto’s – De politie heeft vanmiddag één persoon aangehouden die op de vlucht was geslagen in Nederweert.

Een personenauto werd achtervolgd door de politie van Brabant Zuid-Oost. De Brabantse agenten verloren de auto uit het oog bij de McDonald’s in Nederweert. Echter reed de personenauto op de Pannenweg bijna een vrouw van haar sokken af. Tijdens deze manoeuvre kwam de auto tegen een paaltje tot stilstand. De twee inzittenden sloegen vervolgens op de vlucht.

De politie kwam vervolgens massaal ter plaatse en startte een zoekactie met speurhonden. Tijdens deze zoekactie werd een verdacht aangehouden op de Rijksweg-Zuid. De andere persoon wist vooralsnog te ontkomen.

Tijdens de zoekactie werd de hulp van burgers gezocht. De politie verstuurde een burgernetbericht: https://www.burgernet.nl/burgernet/109544