Ben of ken jij leuke, crea- tieve, nieuwsgierige, brutale, ontdekkende en enthousiaste jongeren mail dan naar EHS communications. Zij zoeken zonen, dochters, neefjes en nichtjes, buurkinderen, kleinkinderen en pubers uit Midden-Limburg. Iedereen die het leuk zou vinden om een keer mee te werken als gastredacteur is welkom in ons Just Young Team! Dat kan eenmalig zijn of voor een langere periode, uiteraard allemaal in overleg met het team.

Heb jij al langer een droom om jouw idool te interviewen, een bepaalde gekke sport uit te proberen, bij een opening aanwezig te mogen zijn of misschien met een team een bepaald beroep voor een dag uit te proberen, meld je dan aan! Alles kan, bijna alles mag en alle ideeën zijn welkom! EHS communications gaat onder de naam Just Young Media een aantal vernieuwde, frisse projecten uitgeven. Twee uitgaves worden gemaakt voor, door en over jongeren uit Midden-Limburg.

Het te gekke Just Young Magazine en de Just Young Schoolagenda. Deze uitgaven worden gratis uitgedeeld aan groep 7/8 en de middelbare scholen in heel Midden-Limburg! Dat zijn dus 20.000 jongeren die wij met onze media gaan bereiken. De andere twee projecten hebben een landelijke doelgroep, die van paarden houdt. De landelijk bekende School Agenda Hippique en het digitale HorseLife Magazine. Met dit online magazine slaat EHS communications het digitale tijdperk in met het allereerste paardenmagazine in een App, die te downloaden is met je tablet!

Mocht jij jongeren kennen die het leuk zouden vinden om een keer mee te werken aan onze projecten, laat ze dan eens vrijblijvend contact opnemen met onze Just Young redactie. Voor meer informatie of andere vragen kun je uiteraard ook contact met ons opnemen.