Dagblad de Limburger heeft vanochtend al bekend gemaakt wie de Gouden Lambiek gaat winnen. Dat is een dag te vroeg, want vanavond wordt pas bekend gemaakt wie de Lambieck gaat winnen.

In de krant staat al welke persoon en waarom deze persoon de Gouden Lambieck zal winnen. Stichting Lambieck Knoup heeft inmiddels gereageerd op Facebook. Ze trekken de betrouwbaarheid van de krant in twijfel. Want “klopt het wel wat er in de Limburger staat?”, aldus de organisatie.

Hoe dan ook. Vanavond vanaf 20.00 uur weet men het pas zeker. Dan wordt bekend gemaakt wie de gouden Lambieck wint en ook wie zilver en brons. De verhalen staan altijd garant voor een avond vol lachwekkende momenten. Tevens wordt de Ere-Lambieck uitgereikt en krijgt Mies Moonen de ‘Jan van der Croonmedaille’. Dat Mies deze medaille krijgt is wel zeker.

https://www.facebook.com/stichting.lambieckknoup?fref=nf (let op: mogelijke spoiler)