Dagblad de Limburger heeft vanochtend al bekend gemaakt wie de Gouden Lambiek gaat winnen. Dat is een dag te vroeg, want vanavond wordt pas bekend gemaakt wie de Lambieck gaat winnen.

In de krant staat al welke persoon en waarom deze persoon de Gouden Lambieck zal winnen. Stichting Lambieck Knoup heeft inmiddels gereageerd op Facebook. Ze trekken de betrouwbaarheid van de krant in twijfel. Want “klopt het wel wat er in de Limburger staat?”, aldus de organisatie.

Hoe dan ook. Vanavond vanaf 20.00 uur weet men het pas zeker. Dan wordt bekend gemaakt wie de gouden Lambieck wint en ook wie zilver en brons. De verhalen staan altijd garant voor een avond vol lachwekkende momenten. Tevens wordt de Ere-Lambieck uitgereikt en krijgt Mies Moonen de ‘Jan van der Croonmedaille’. Dat Mies deze medaille krijgt is wel zeker.

https://www.facebook.com/stichting.lambieckknoup?fref=nf (let op: mogelijke spoiler)

7 REACTIES

  1. :feest Weem haaltj nôw un stom streek oet ?

    Es det De Limburger óf De Lambiekknoup ?
    Volges mich de Knoup, umdet ze dit bericht te vreug nao de Limburger hebbe gesteurtj. Dit haajje ze auch via de nôw communicatie middelen pas maondjigaovundj kunne versteure. En now auch zich nog van de domme haojje, echt iets vör de Knoup !!! hi hi

  2. Ik hoop inderdaad dat het een fout is want iemand die dierenleed veroorzaakt, verdient zeker geen Gouden Lambieck!

  3. Nou Wullemke, dat is nou precies waar “onder embargo” voor bedoeld is: je kunt vantevoren nieuws aan de media doorgeven en dat laten publiceren op het moment dat je wil. Deze erecode is heel normaal en de media dient zich hieraan te houden. Aangenomen dat de mensen van de lambiek weten waar ze mee bezig zijn is dit een dikke fout van de Limburger.

Comments are closed.