Foto’s – Op zaterdag 7 februari 2015 onthulden de Rogstaekers Aod Preense de plavuis van de vastelaovendjprinsen van 2014: Lennart I en Rick I. Lennart was door de oud prinsen vervangen voor ‘preenses Conchita’.

De onthulling van de nieuwste plavuis in de Rogstaekers Aod Preense Plevuûze Paad vond plaats de hoek van de Wilhelminasingel en de Driesveldlaan, tegenover het stadhuis van Weert. Het winnende ontwerp voor de plavuis is van Samya Kasmi van groep 7 van OBS De Uitkijktoren, de school waar jeugdprins Rick I in 2014 op school zat.

Ieder jaar wordt tijdens de Rogstaekers Aod Preensedag een nieuwe plavuis toegevoegd aan de Rogstaekers Aod Preense Plevuûze Paad, een wandelroute door de Weerter binnenstad. Inmiddels liggen er al ruim 70 unieke plavuizen.

In november 2014 hebben de Aod Preense een prachtige full colour wandelgids uitgegeven, waarin de gehele wandelroute met allerlei aanvullende en toeristische informatie staat beschreven. De gids is o.a. bij de VVV en een aantal andere verkoopadressen te koop voor het bedrag van € 4,95. Ook op de website www.aodpreense.nl is alle informatie beschikbaar.