Foto’s – Voormalig proftennisser Sjeng Schalken en voormalig Miss Nederland en topmodel Kelly Weekers hebben zich als ambassadeur verbonden aan de SamenLoop voor Hoop 2015 in Weert. Op zaterdag 28 februari kwamen ze naar Weert om een fotoreportage te maken voor de campagne SLVH Weert.

Kelly Weekers
Deze Weertse schone werd bekend bij het publiek als model en Miss Nederland Universe 2011. Hiervoor vloog zij de hele wereld over en was ze te zien in shows, shoots en commercials. Maar daarnaast volgde zij een studie Psychologie aan de Universiteiten van Maastricht en Utrecht. Inmiddels heeft zij een eigen praktijk in Laren waar zij als psycholoog en life coach mensen helpt met uiteenlopende problematieken en ‘levensvragen’. Survivors (mensen die kanker hebben of hebben gehad) krijgen ook met dergelijke vragen te maken. Dat maakt Kelly een uitstekende ambassadeur voor SamenLoop voor Hoop Weert.

Sjeng Schalken
Deze voormalige tennisprof zijn wieg stond ook in Weert. Van 1996 tot 2006 maakte hij deel uit van het Nederlands DavisCup-team. Zijn hoogste notering op de ATP-wereldranglijst was elfde. Sjeng Schalken stond maar liefst drie keer in de kwartfinales van Wimbledon en won diverse grote ATP toernooien. In 1996, toen zijn profcarrière net goed van de grond kwam, kreeg hij privé het behoorlijk voor zijn kiezen. Zijn jongere broer Tuur overleed in dat jaar aan leukemie. Sjeng droeg een van zijn titels op aan zijn broer. In 2007 deden blessures Sjeng besluiten zijn profcarrière te beëindigen. Na zijn tenniscarrière begon hij zijn eigen kledinglijn, Sjeng Sports genaamd.

De komende maanden zullen beiden in aanloop naar het evenement als ambassadeur optreden. Zo geven zij 28 februari een persconferentie en zullen beiden een column schrijven in het blad ‘Life Style Magazine Weert FIT:24:7 ‘ dat in juni geheel in het teken van SamenLoop voor Hoop Weert zal staan.

https://www.facebook.com/samenloopweert?fref=ts