Stationsplein 5 weken dicht

Het Stationsplein in Weert wordt binnenkort 5 weken afgesloten voor het verkeer. Dit in verband met herstelwerkzaamheden, zo informeert de BOB via haar nieuwe website.

Aannemersbedrijf Van Boekel Zeeland heeft vorig jaar het Stationsplein gereconstrueerd. Onlangs is gebleken dat op diverse plaatsen stenen van de natuursteenverharding los liggen. Van Boekel zal op deze plaatsen herstelwerkzaamheden gaan uitvoeren in de periode maandag 23 februari t/m 29 maart aanstaande.

Tijdens de werkzaamheden zal circa 3 weken fysiek aan de weg gewerkt worden, gevolgd door 2 weken uithardingstijd van de nieuwe voegen. Tijdens deze laatste twee werken wordt er niet aan de weg gewerkt, maar het plein blijft wel afgesloten voor het verkeer.

Het Stationsplein zal van 23 februari 7.00 uur t/m zondag 29 maart in beide richtingen afgesloten zijn voor het verkeer. Er wordt voor doorgaand verkeer een omleidingsroute ingesteld.